Nordic Neuro Lab H23 – Del 2

Hei Bloggen! Dette er Martin igjen. Siden sist har det ikke skjedd veldig mye, men noe har da endret seg! Feilsøking fortsatte litt etter forrige blogg og så etter det begynte forsøkene igjen. Dette var andre og siste gang vi hadde muligheten til å kjøre forsøkene, nå var det all or nothing, hvis det ikke gikk denne gangen så var alt kjørt, alt jeg hadde grått, svettet og blødd for. Jeg hadde ikke nok timer igjen i praksisen til å kunne fortsatt med feilsøking og kunne fått presentert resultatene mine gjennom en rapport eller lignende. Hjertet stod i halsen mens jeg dro inn min første prøvekanin (person). Og der fikk vi en god nøyaktighet på målingen!

Jeg fortsatte å dra inn diverse folk fra kontoret for å måle på og stort sett ble det gode resultater. Noen ble veldig dårlig men det er grunnet diverse kjente årsaker. Trikset fra forrige gang var å verifisere mye mer nøyaktig at eyetrackingen holdt seg i alle kanter av skjermen, samt kjøre en «test-måling» før den faktiske målingen, altså effektivt kjøre to målinger. Dette i tillegg til bedre og tydeligere instruksjoner til prøvekaniner gjorde at vi fikk tall vi kunne jobbe med. Etter målingene var ferdig ble jeg satt til å skrive rapport om mine funn, samt kommentere og gjøre analyse-koden min brukervennlig, slik at den kan legges ut på GitHub og at andre kan bruke den om de vil kjøre deres egne forsøk.

Så jeg er ferdig med å kommentere og forklare koden, da gjenstår bare å skrive rapporten om mine funn. Jeg har ikke så mye timer igjen, og semesterets slutt nærmer seg med stormskritt, så det blir nok det siste jeg gjør her.

Det har vært svært nice å være i praksis her, jeg har fått en oppgave å gjøre, og eller kunne styrt det meste selv, når og hvor jeg jobber for eksempel. Så har jeg hatt muligheten til å spørre om det skulle være noe angående prosjektet. Så hvis du liker prosjektarbeid så vil jeg trygt si: Anbefales, tommel opp. Her er et bilde av meg i praksis med kaffe.