Lifecare – Blogg 2

Hei igjen!

Velkommen til blogginnlegg nummer to! I dette innlegget vil jeg dele hva jeg har gjort i praksis siden sist. Det har vært en spennende og lærerik tid, og jeg har fått muligheten til å jobbe med flere forskjellige oppgaver.

Vi har nylig fullført en wikipedia-side for Lifecare, noe som var en utfordring. Etter mange prøvelser og feil lyktes vi endelig, og siden er nå publisert og tilgjengelig for alle på nettet. Du kan sjekke den ut her: https://no.wikipedia.org/wiki/Lifecare_AS. Det var dessverre veldig mye som ble slettet av administrator, men dette er det vi satt igjen med. På bildet under ser dere Haakon og kommunikasjonsansvarlig Asle fra Lifecare.

Fra venstre: Haakon Flink, Asle Wingsternes

Et av høydepunktene så langt i praksisen var definitivt da vi fikk besøk av noen svært interessante personer fra Research & Development-avdelingen. De reiste helt fra Tyskland for å besøke kontoret vårt i Bergen, og vi hadde gleden av å delta på et oppdateringsmøte med dem.

Under møtet fikk vi ikke bare en oppdatering på hvordan avdelingen ligger an så langt, men vi fikk også en dypere forståelse av hvordan teknologien fungerer og hvordan det hele produseres. Vi fikk også muligheten til å stille spørsmål og få mer innsikt i de teknologiske aspektene av produktene som utvikles. Det var virkelig en lærerik og interessant opplevelse å kunne høre fra eksperter på feltet, og jeg er takknemlig for at vi fikk denne muligheten. (Se bildet under)

Fra venstre: Henrich, Haakon, Andreas, Erle, Mandar, Nicole og Barbora

Vi har også hatt noen administrative oppgaver, bla. Et handleoppdrag på IKEA. På turen hadde vi dessverre en liten bilulykke, noe som var veldig kjipt. Heldigvis gikk det bra med alle involverte, men det var en påminnelse om å alltid være forsiktig på veien.

Jeg fikk også muligheten til å delta i et møte med en Ph.d.-student fra NTNU som studerte software-utvikling. Det var en spennende diskusjon om utviklingen av programvare og det som etter hvert skal bli appen som brukes for glukosemonitoreringen.

Vi har også gjort forskning innen QMS og andre områder, noe som har gitt oss en bedre forståelse av hvordan selskapet fungerer og hva som kreves for å opprettholde høy kvalitet og effektivitet.

Alt i alt har det vært en spennende og lærerik tid i praksis så langt. Selv om det begynner å nærme seg slutten på praksisperioden ser jeg frem til å fortsette å lære og å bidra til Lifecare på best mulig måte.

 

Takk for at dere tok dere tid til å lese!