Praksis hos CanEat, blogginnlegg 2

Hei, hei! Jeg (Marte) har kost meg i praksis hos CanEat dette semesteret. Det er trist at perioden går mot slutten. Semesteret har vært utrolig lærerikt og inspirerende.

Siden sist har vi avsluttet salgsperioden. CanEat er nå inne i en ny periode med fokus på impact. Både ved hjelp av impact startup og felles workshops innad i CanEat har vi diskutert endringsteorien vår. En endringsteori skal kartlegge ressursene man har, hvilken aktivitet man gjør, hva aktivitetens produkt er og endringene vi bidrar til for målgruppen og samfunnet. Blant annet har vi diskutert hvilken impact vi kan ha på fremtidige brukere. I tillegg til dette har vi diskutert hvordan vi kan måle impacten. Ved hjelp av spørreskjema, innsamlingsdata og intervjuer skal vi måte impacten vi vil skape. En av arbeidsoppgavene har vært å diskutere og komme fram til fine spørsmål som gjør at vi kan måle impact. «Har det noen gang skjedd at du har latt være å invitere folk med kostholdsbegrensninger» er et eksempel på et spørsmål som er viktig å få kartlagt for å se om kostholdsbegrensninger fører til mindre inkludering. Dette er viktig fordi CanEat ønsker å bidra til mer inkludering, trygghet og økt livstil. Måling av impact er viktig for at CanEat skal være mest mulig tilpasset brukerne.

Jeg har også vært så heldig å fått deltatt i viktige møter med Innovasjon Norge og mulige fremtidige samarbeidspartnere. Under møtene har jeg bidratt med små innspill og bidratt delvis som sekretær. Det har vært lærerikt å observere hvordan dialogen i møtene utvikler seg. I tillegg har jeg fått deltatt på flere interessante foredrag

Her er et bilde fra da CanEat var på MatNats karriereuke på relfagsbygget.